1.kolo SMD: Hraničtí kuželkáři pořáží nováčky soutěže.

14.09.2014 11:31

Úspěšný vstup do letošního soutěžního ročníku se vydařil našim hráčům při domácím klání s novým týmem KK Minerva Opava B, který si v minulém roce vybojoval postup z krajského přeboru, přestože se po první rundě ujali vedení hosté, když Dominika Vinklarová zaostala za protivníkem o 12 kuželek.
Následující dva body padly na stranu Hranic díky Daliboru Vinklarovi (405) a Jaroslavu Ledvinovi, jenž si náhozem 446 kuželek vybojoval titul "major utkání". Bohužel u čtvrté dvojice byl stav utkání opět vyrovnán, když si opavský Vladimír Staněk díky skvělým plným (172) na druhé dráze získal náskok nad Monikou Pavelkovou.
U zbylých dvou dvojic, Jiří Terrich-Karel Vágner a Petr Pavelka-Tomáš Král, bylo částečně rozhodnuto již po první padesátce, neboť soupeři ztráceli na hranické kuželkáře již přes třicet kolků.
Družstvo KK Hranice si tak může připsat své první vítězství v podzimní části této sezóny, a to 6:2 v poměru 2494:2326 poražených kuželek. Podrobnější informace jsou k dostání ve zpravodaji či zápise o utkání v sekci "Náš tým".