10.kolo SMD: Hranice podléhají týmu Olomouce.

16.11.2014 11:13

Ani tentokrát se nepodařilo hranickým kuželkářům utržit vítězné body. HKK Olomouc ukázal, že umí zahrát i na saduritu, což našim hráčům na radosti nepřidávalo, přesto bylo k vidění velmi napínavé utkání. Jako první nastoupil na dráhy Jaroslav Ledvina, který, ač v jednu chvíli ztrácel na soupeře necelých 40 kolků, jej nakonec dokázal s číslem 451 o dvě kuželky přehodit.
Bohužel v následující rundě museli domácí střídat. Dalibor Vinklar evidentně neměl svůj den, zato jeho sok sázal jednu uličku za druhou. Bohužel náskok už byl tak razantní, že jej František Opravil nedokázal anulovat, ba naopak jej olomoucký Jirka Kropáč ještě o několik desítek navýšil.
Dominice Vinklarové se taktéž nepodařilo zapsat do červených čísel, ale alespoň pro družstvo získala bod. V dalších náhozech se o vítězství prali Jirka Terrich a Monika Pavelková, ale ani jednomu se kvůli nízkým plným nepodařilo své protivníky porazit.
Hranickému týmu už bylo jasné, že toto utkání je opět prohrané, jelikož na zadáka čekalo manko 120 kuželek, což by bylo velmi náročné dohnat. Petru Pavelkovi se alespoň na závěr podařilo získat poslední bod, ovšem konečné výsledky ukazují na vítězství Olomouce 3:5 v poměru 2512:2620 poražených kuželek.