16.kolo SMD: Vítězí domácí.

26.01.2014 17:02

Při včerejším utkání na Minervě mohli diváci zpozorovat u mnoha hráčů kvalitní výsledky, většina z nich ale bohužel byla na straně domácích.
Hranice se ujaly vedení pouze v úvodní rundě, kdy Dominika Vinklarová porazila skvělých 432 kuželek. Druhý nastoupený hráč - Dalibor Vinklar - bohužel takové štěstí na zisk bodů neměl, kdy domácí borec dokázal shodit 475 kolků, přestože výsledek hranického hráče ukazoval taktéž na vysoké číslo a to na rovných 450.
Jaroslav Ledvina zápasil s dráhami. Ačkoli se snažil sebevíc, soupeř se mu každým hodem víc a víc vzdaloval. Svůj nához nakonec ukončil pod hranicí čtyřstovky (396). Smůla se lepila na paty i Petru Pavelkovi (438), který i přes stahování manka z první padesátky, prohrál s opavským kuželkářem o dvě kuželky.
Další body nepochytali na svou stranu ani František Opravil (397), jemuž domácí udělil jedna a čtyřicetikolkovou porážku, ani Anna Ledvinová, která menší náskok z první půlky hry ztratila hned v plných, když hráč Minervy předvedl neskutečných 166.
Hranicím se tak třetí zápas jarní části nevydařil (skóre: 14:2 v poměru 2670:2540). Doufejme, že se tato nedařba prolomí hned v následujícím kole proti družstvu Chvalíkovic.