2.kolo SMD: Hranice okusily první prohru.

21.09.2014 16:53

Po velmi dobré náladě z výhry v prvním kole sezóny nezbylo tentokrát absolutně nic. Domácí Přemyslovice se pustily do našeho družstva s plnou vervou hned od začátku utkání, což se taky projevilo v konečných výsledcích. Už po první čtvreřici nasadili soupeři vysoké tepmo, kterého se bohužel ani Zdeňka Terrichová, ani Jarda Ledvina nedokázali držet.
Snížit náskok o osmapadesát kolků se podařilo Františku Opravilovi, jehož soupeře po padesáti hodech vyměnila náhradnice, která nakonec předvedla podobnou dráhu jako střídaný Jiří Kankovský. Na vedlejších drahách sváděla boj Dominika Vinklarová s Michalem Kolářem. Přes nevydařené počáteční hody se hranická dorostenka svému protivníkovi vzdalovala, a tak ke vší smůle padly body opět na stranu Přemyslovic.
Ani zbylé dvojici - Jirkovi Terrichovi a Daliboru Vinklarovi - nenechali domácí skoro žádný prostor na anulování dosavadní ztráty, kdy rozhodoval každý hod. Vyrovnanost mezi jednotlivými hráči byla vskutku neuvěřitelná, ovšem z vítězství se mohl radovat jedině Jirka Terrich.
Přemyslovice 6:2 Hranice (2510:2422).