20.kolo, z dalekého Jeseníka bez výhry.

10.03.2014 17:35

Sezóna se pomalu, ale jistě blíží ke konci, přesto na hranické kuželkáře stále čeká sedm soupeřů, z nichž jedním je právě družstvo Jeseníka. Oba týmy, připraveny v nejsilnější sestavě, zahájily utkání se smíšenou dvojicí. Na drahách 1-2 bojovaly Dominika Vinklarová a Jaromíra Smejkalová. Hranická dorostenka (434) se po plných dostala do desetikolkového plusu, bohužel dorážka nehrála v její prospěch, což nakonec zapříčinilo vedení jesenického celku.
Na vedlejších drahách bojoval o body Jaroslav Ledvina (423), kterému cizí kuželna taktéž přála jen v hodech do plných. Protivník přesto neměl na našeho hráče dost síly, a tak před nástupem další rundy ukazovaly průběžné výsledky na 2:2.
U následující čtveřice se štěstí přiklonilo na stranu Jeseníka, kdy domácí kuželkáři předvedli vysoká čísla, kvůli kterým bohužel Jirka Terrich i Vladimír Hudec (oba 422) prohloubili manko svého týmu.
O poslední změny výsledku se snažila Anna Ledvinová. Naše hráčka sice první půlku náhozu ztrácela, ale stále zde byla naděje soupeře porazit, což se jí konec konců s číslem 454 o pouhé dvě kuželky podařilo.
Na drahách 3-4 sváděl boj Petr Pavelka-414-spíše sám se sebou než s Josefem Toušem. Kuželkář Jeseníka se mu během padesáti hodů stačil vzdálit o 34 kolků. Snaha anulovat takovou ztrátu byla marná, kdy domácí ve zbytku hry ještě svůj náskok navýšil.
Hranice tak prohrávají utkání s výsledkem 12:4, kdy se i přes pořážku mohou chlubit s pěknými 2569 poraženými kuželkami. Uvidíme, zda-li si příští kolo na dvoudráze Lipníka dokážou vykoulet vítězství. Držme jim palce!