23.kolo SMD, Vítězství na Hagemannu!

29.03.2014 21:57

Velmi dramatické utkání měli možnost vidět přihlížející mezi domácím Hagemannem B a našim týmem, kdy výsledek totoho klání skončil velmi těsně, a to o pouhý kolek. O takovéto drama se postarala především poslední runda.
Zápas zahájili sourozenci Vinklarovi. Na Dominiku (403) ale čekal daleko lehčí soupeř než na Dalibora (425). Přestože první dráhu ztrácela na domácího kuželkáře deset kolků, protivníkova nedařba v druhé půli hry umožnila výsledek obrátit ve prospěch našeho družstva. Dalibor se taktéž ze začátku zdržoval těsně za soupeřem, bohužel plné při druhé padesátce mezi touto dvojicí rozhodly o výhře Petra Hendrycha.
V dalších náhozech snížily Hranice na rozdíl tří kuželek. Petr Pavelka, hrající na drahách 1-2, zahájil svůj nához výbornými plnými, do konce hry si stačil vykoulet číslo 455 a další dva body pro svůj manšaft.
Jaroslavu Ledvinovi (405) bohužel opavské dráhy naopak tolik nepřály, což umožnilo Josefu Němcovi ujmout se vedení. Skóre je po druhé rundě vyrovnáno na 4:4, tři kolky do plusu mají stále domácí.
Zadáci zahájili svou hru. Po první padesátce ani u Jiiřího Terricha, ani Anny Ledvinové ovšem nenadsvědčovalo nic tomu, že Hranice nakonec utkání zvítězí. Ovšem díky fantastické dorážce Jirky (99), doházal náš tým nad družstvem Hagemmannu B zvítězit 6:10 s rozdílem jediné kuželky (2533:2534).