25.kolo: Hranický tým opět bez bodů.

13.04.2014 11:45

Sezóna se blíží ke konci a hranickým hráčům zbývá odehrát posledních pár utkání. Plní očekávání vyrazili tentokrát na dvoudráhu v Ostravě, kde vyhrát není zrovna ten nejjednodušší úkol, přesto se o to usilovně pokoušeli. Po úvodní rundě vše nasvědčovalo tomu, že naši kuželkáři mají našlápnuto k vítězství, kdy Dominika Vinklarová nahrála náskok čtyřiceti kolků nad domácím Honzou Pavloskem.
Bohužel u následující dvojice Ostrava snížila manko na pouhé dva kolky, jelikož Laďa Hudec nedokázal se soupeřem udržet krok. Avšak jejich radost netrvala dlouho, když František Opravil při třetím souboji získal dva body.
Domácí kuželkáři se ještě nehodlali jen tak vzdát. Při dalších dvou náhozech dokázali nad Jirkou Terrichem i Annou Ledvinovou uhájit výhru.
Situaci z pozice zadáka už nedokázal zachránit ani Petr Pavelka, přestože zvládl svého protivníka porazit. Celkově ztrácely Hranice dva a čtyřicet kolků, což je v konečném výsledku stálo vítězství. Uvidíme, zda-li prohra 10:6 v poměru 2448:2406 významně ovlivní pořadí našeho týmu v tabulce.