4.kolo SMD: Kuželkáři Krnova poraženi 1:7.

05.10.2014 11:28

Konečně se Hranickým hráčům poštěstilo. Druhý pár bodů, který si mohli po sobotním utkání v Krnově připsat, zamíchal pořadí v tabulce, kdy se náš oddíl posunul se sestupující dvanácté pozice na průběžné šesté místo. Hru tentokrát započal Jirka Terrich, navyšující náskok již při hodech do plných. Jemu i Františku Opravilovi, nastupujícímu hned po něm, se podařilo ukořistit důležitý bod.
Zdeňce Terrichové, která zahájila svůj nához jako třetí, bohužel krnovská kuželna v dorážce nepřála, zatímco soupeř si ve většině případů dokázal vyrážet dvouhoďáky. Manko, dělící domácí od srovnání, se podařilo snížit o necelých čtyřicet kuželek, avšak od následující dvojice se náskok hostů už jen prohluboval.
Bez problému dokázali navýšit hraničtí Dalibor Vinklar a Monika Pavelková. Petr Pavelka, startující jako šestý v pořadí, předváděl se zadákem Krnova nejvyrovnanější hru ze všech. Nakonec ale i on připsal svému družstvu další dílčí vítězství. Hranice se tak po dvou prohrách mohou opět spokojit s pozitivními výsledky, a to výhrou 1:7 v poměru 2412:2467.