Letos se našemu oddílu boj o místa na MČR nevydařil.

03.02.2014 23:17

Na krajských přeborech, které proběhly tento víkend, se bohužel žádnému z našich kuželkářů nepodařilo pevně obsadit postupové místo.
V mužské kategorii nezvládl zopakovat výkon z Přerova Petr Pavelka, když s číslem 512 stanul až na dvacáté pozici. V seniorech bojovali František Opravil (486), který se musel spokojit až se čtyřiadvacátým místem, a Jirka Terrich, jenž obsadil s náhozem 524 kolků poslední postupovou "židli" do semifinálového kola, konaného 1.března 2014 na kuželně ve Vrchlabí.
Další takovou nadějí je i Anna Ledvinová. V Bohumíně si s výsledkem 535 zaslouženě vykoulela první místo. Semifinále, odehrávající se taktéž začátkem následujícího měsíce, si ale zahraje na čtyřdráze v Přelouči.
Avšak hranické juniory takové štěstí nepotkalo. Ani jednomu se totiž v letošním roce postup získat nepodařil. Na čtrnáctém místě skončil Dalibor Vinklar (513). Další, kdo si nezahraje na MČR 2014, pro tuto kategorii konaném ve Vracově, je Petr Pavelka ml. Tentokrát jeho výsledek - 533 - postačil na pouhé 9. místo. Kuželna v Zábřehu byla nemilosrdná i na Kamila Bartoše, který ukončil svou hru s výkonem 538 poražených kuželek.
Oproti minulým ročníkům bude tedy účast na republice z našeho týmu zcela minimální, přesto všem gratulujeme k jejim nahraným číslům. Uvidíme, zda-li se příští rok vydaří víc.

Oficiální výsledky KP-2014