Okresní přebory 2014 - Přerov

07.01.2014 18:34

První lednový víkend proběhly na přerovské kuželně okresní přebory, kde zajisté nechyběli i hráči z našeho oddílu. Hraničtí kuželkáři dosáhli na letošních přeborech velice slušných výsledků, kdy o místa na MČR 2014 bude na kraji bojovat 7 hráčů.
V kategorii MUŽI jako jediný reprezentoval KK Hranice Petr Pavelka, který se výkonem 564 umístil na skvělém 3. místě, čímž si zajistil postup do Prostějova.
Na mistrovství Olomouckého kraje, konané opět v Přerově, se probojoval v kategorii SENIORŮ pouze Jirka Terrich (521). Františku Opravilovi se tolik nepoštěstilo a svým náhozem stanul na první nepostupové pozici.
Za SENIORKY bojovaly Anna Ledvinová a Zdeňka Terrichová. Zde na ně nečekala žádná konkurence z jiných oddílů, jelikož se této věkové skupiny zúčastnily jen ony dvě. Postup do Bohumína si zajistila však jen Anna Ledvinová s číslem 521.
Na JUNIORY Dalibora Vinklara a Kamila Bartoše ale takováto zpráva nečekala, kdy museli čelit dalším třem hráčům z domácího oddílu TJ Spartak Přerov. Oba si ale svými výkony zasloužili druhé a třetí místo a tím i účast na krajských přeborech v Zábřehu, kde si s nimi společně zahraje i další z našich juniorů - Petr Pavelka ml. - který bude zároveň obhajovat titul "Přeborník kraje" z minulého roku.
Na přerovské kuželně probíhalo mistrovství okresu i pro mladší kategorie. Dorostenka Dominika Vinklarová (502) si uhájila první místo, proto si taktéž v únoru zahraje o postup na MČR na kuželně Hagemann Opava.

Výsledky OP 2014 - Přerov