Poslední kolo sezóny pouští Hranice body Sedlnicím.

29.05.2014 11:04

Závěrečné utkání letošní sezóny 2013-2014 dopadlo pro naše hráče velmi negativně, přesto dokázali čestně uhájit alespoň jeden bod. Nešlo tak spíše o "masakr", jako o obrovskou smůlu, která domácí celek provázela až do konce utkání. Po prvních třech rundách se ujali vedení 0:6 hosté, avšak Dominiku Vinklarovou, Jardu Ledvinu i Laďu Hudce dohromady dělilo od vítězství pouhých šest kuželek.
U následující dvojice - Františka Opravila a Adama Chvostka - to z počátku vypadalo na stejný výsledek jako u předchozích náhozů, bohužel hranickému kuželkáři se nevydařila druhá padesátka, čehož soupeř dostatečně využil.
Při hře předposledních hráčů to začalo pro Hranice vypadat na zisk prvních bodů, kdy se Dalibor Vinklar již v hodech do plných ujal vedení. Radost a naděj ale byly velmi předčasné, jelikož sedlnický Zdeněk Skala začal postupně dotahovat. Jejich souboj nakonec skončil remízou na číslo 418.
Po startu zadáků byly výsledky utkání jisté, přesto Petr Pavelka útočil na poslední dílčí výhru. Po plných byl stav vyrovnaný, ovšem soupeř předvedl natrénovanou dorážku, čímž získal náskok třicet kolků. Domácímu nezbývalo nic jiného než svou hru dohrát, i když se stále snažil číslo Milana Janyšky dorovnat. Konečný stav klání ukazuje na smutný výsledek 1:15 v poměru 2402:2477 poražených kuželek. Tento zápas ale už nijak neovlivnil konečné pořadí v tabulce, kde se Hranice usadily na pěkném 8. místě.