Sedmnácté utkání přineslo našemu týmu další body.

12.02.2014 12:20

Sobotní dopoledne odehráli hraničtí kuželkáři napínavý souboj s družstvem Chvalíkovic. Již v úvodní rundě si mohli domácí připsat první body, a to zásluhou Dalibora Vinklara (441), který dostal svůj tým do dvaadvacetikolkového plusu. Ovšem v následujícím náhozu se vše obrátilo. Dominika Vinklarová (403) neudržela se soupeřem stejné tempo, což zapříčinilo anulování hranického náskoku.
Při třetím klání se štěstí přiklonilo na naši stranu, kdy Laďa Hudec (407) porazil chvalikovického hráče o pouhé dvě kuželky. Hostující se však nehodlali ještě vzdát, přesto se Petru Pavelkovi tak tak podařilo uhájit remízu na číslo 436.
Ve zbývající dvou náhozech se opět podařilo hosty přehrát. Jirka Terrich (409), tentokrát z páté pozice, uhájil důležité body. Celkový rozdíl, co do počtu spadaných kuželek, činil pouhé dva kolky. Atmosféra se začala plnit napětím a nervozitou, jak vše dopadne. Naštěstí Anna Ledvinová, jakožto zkušený zadák, nenechala nic náhodě a s výborným číslem 476 proměnila utkání ve vítězné.
Konečné výsledky ukazují na 13:3 pro domácí v poměru 2572:2561.